Prečítajte si o nás viac

Kamenárstvo, ktoré predbehlo svoju dobu. Výber toho najlepšieho z našich skladov môžete mať vo svojom domove aj Vy, za ceny, ktoré Vás viac než potešia. Naša precízna práca prinesie aj do Vášho bývania nádych niečoho nového a zmodernizuje kompletne celý interiér. Stačí si len vybrať kameň, ktorý bude najviac kompatibilný s okolitým vybavením a o dávku luxusu máte postarané okamžite. Naše produkty Vás ohromia už na prvý pohľad, pretože už na pohľad sú naše prírodné kamene stelesnením dokonalosti, ktorá oživí každý domov a urobí z neho miesto, kde luxus chýbať nebude. Perfektná súhra so zvyškom nábytku v miestnosti vo Vás vyvolá pocit pokoja, pretože spolu bude všetko vyzerať ucelene, a tak, ako to aj má byť.

kameň

Pracujeme s prírodnými materiálmi, takže v sebe majú niečo viac ako umelo vytvorený kameň, ktorý sa dá ľahko odlíšiť od toho prírodného. Nech už sa rozhodnete pre kameň do akejkoľvek miestnosti vo svojom dome či byte, tak jeho výnimočnosť nevyjde na zmar ani po rokoch. Vo svojej kuchyni môžete zažiariť s elegantnou možnosťou pre Váš kuchynský pult, Vaša kúpeľňa nemusí zívať obyčajným obkladom a ani iné miestnosti nemusia ostať bez výnimočného kameňa, ktorý ich oživí.

obklad

Neviete, čo bude pre Vás ideálne a, ako si správne vybrať kameň pre Vaše využitie? Pokojne nás môžete kedykoľvek kontaktovať a nechať si poradiť. S prírodnými kameňmi pracujeme už nejaký ten čas a o svoje skúsenosti sa radi poradíme aj s Vami, pokiaľ o to naozaj, aj stojíte. Naša práca je precízna a vždy sa môžete spoľahnúť, že odfláknutá robota po nás neostane. Všetko sa snažíme robiť s citom a najmä precízne, pri čom týmto spôsobom aj naďalej budujeme svoje meno. Prezrite si aj ukážky našich, už zhotovených prác a naberte inšpiráciu, aj pre svoje vlastné bývanie, ktoré Vám s radosťou zhotovíme. Stačí si len vybrať kameň, ktorý Vám najviac učaroval a o všetko ostatné sa už postaráme mi.

Prečítajte si o nás viac