Odošlite svoj tovar bezpečne

Máte doma mnoho nepotrebných vecí, ako je napríklad oblečenie? Neviete čo s ním a nechcete ho len jednoducho niekomu darovať zadarmo? Stálo vás dosť peňazí a je vám ľúto ho vyhodiť? Určite ste teda premýšľali nad tým, že by ste ho inzerovali na rôzne stránky, či už facebook alebo bazoš, či baźar. Ak sa vám však ozve nejaký záujemca, tak ho musíte poriadne zabaliť tak, aby sa nepoškodil, ale aby došiel ku človeku, ktorý si ho objednal bez poškodenia. V prípade poškodenia by vás určite kupujúci kontaktoval a chcel by vám tento kus oblečenia vrátiť naspäť, no vtedy si nie ste istý, či sa poškodil pri preprave, alebo ho poškodil už kupujúci.

Ružová igelitová obálka

Vyskúšajte preto igelitové obálky, ktoré sú na tento predaj najvhodnejšie. Na výber máte z rôznych veľkostí a tak viete do nich zabaliť buď jeden kus, alebo rovno viac. Najviac využívané sú práve vo firmách, ktoré predávajú odev nielen v kamenných obchodoch, ale aj pomocou e-shopov. Viete si vybrať aj medzi tým, či chcete mať obálku s uškom alebo bez uška. Igelitové tašky s uškom sú určite v mnohých prípadoch lepšie a praktickejšie, pretože si ich viete lepšie uchytiť ako tie bez uška. Zároveň si viete vybrať z rôznych farieb, takže si nemusíte objednať práve klasické biele, ale kľudne si môžete objednať ružové, zelené, modré alebo akékoľvek iné farby. Navyše pozitívum práve týchto obálok je to, že sú spracované tak, aby nepresvitali a tak ostatní ľudia nevedia, čo sa v nich nachádza.

Červená igelitová obálka

Predídete tak tomu, že by niekto chcel vybrať nejakú vec, ktorá sa nachádza v balíku a páči sa mu, poprípade si ju chcel objednať, ale nemal začo. Igelitové obálky sú pevné a tak udržia aj väčšiu záťaž, takže sa nemusíte obávať, že by sa ľahko pretrhli. Máte na nich pásik na zalepenie, takže nemusíte používať žiadnu pásku. Lep je naozaj pevný a pri otváraní sa tak pretrhne celá zalepená časť. Objednať si môžete buď jeden kus, alebo si ich viete objednať aj väčšie množstvo. Väčšie množstvá sa oplatia pre firmy. Ak vlastníte firmu, alebo si ju zatiaľ len plánujete otvoriť, určite si objednajte väčšie množstvo a tak nebudete musieť nonstop objednávať ďalšie.

Odošlite svoj tovar bezpečne