Nezanedbajte prevenciu čistenia kanalizácií

Kanalizácie, potrubia, odtoky, sifóny a všetky odpady sú pravidelne namáhané splaškami z mydla, saponátov, mastnoty a ťažko rozpustných nečistôt. Tieto sa usádzajú postupne na stenách a spôsobujú zúženie priemeru odtokových rúr, ktoré ak sa tento problém nerieši včas a pravidelne spôsobia neočakávanú haváriu. Riešenie pre domácnosti, veľké, ale aj menšie firmy Vám ponúka ab-krtkovanie.sk, ktoré je k dispozícii nepretržite a ktoré Vám pomôže aj počas sviatkov, v noci alebo aj cez víkend. Ponúka preventívne programy ako napríklad TV monitoring potrubia, jeho trasovanie alebo aj frézovanie kanalizácie vďaka ktorým spoznáte aktuálny stav Vášho potrubia, získate predstavu o tom, čo bude potrebné v budúcnosti riešiť, pomôže Vám so stratenou dokumentáciou, odstráni Vám zarastené korene alebo zabudnutý betónový obklad.

krtkovanie profesionálmi

Najdôležitejšou službou je samotné profesionálne krtkovanie v Bratislave pomocou výkonnej techniky, ktoré dokonale odstráni usadeniny, nečistoty na dlhé obdobie a ktoré zabráni zbytočným nákladom na riešenie havárie. Podľa druhu objektu Vám profesionáli ponúknu elektromechanické krtkovanie a čistenie na princípe elektromotora, tlakového čerpadla a hadice so špeciálne upravenými tryskami, ktoré svojím rotačným pohybom účinne čistia odpady a potrubia. Tento druh najviac využívajú menšie prevádzky a samozrejme domácnosti aj vzhľadom k vysokej efektivite a šetrnému prístupu k životnému prostrediu.

nefunkčné potrubie

Pre veľké prevádzky s dlhými potrubiami je najvhodnejšie vysokotlakové čistenie za pomoci tlaku vody, primerane dlhej hadice, ktoré účinne uvoľňuje priemer potrubia, spoľahlivo čistí kanalizácie, je ekologické a najmä nie sú potrebné zbytočné stavebné úpravy. Ponúkané služby sú na vysokej profesionálnej aj odbornej úrovni, sú k dispozícii na mnohých miestach, ľahko dostupné a vždy ekonomicky výhodné a najmä seriózne. Predbežnú cenovú ponuku dostanete vopred, odsúhlasíte si ju, výsledná cena nie je navyšovaná. Prevenciu a všímavý prístup si určite zaslúži aj Vaše potrubie.

Nezanedbajte prevenciu čistenia kanalizácií